No events found.
KIVI is een landelijke Ingenieurs vereniging met een netwerk door het hele land en vele Regio's en Afdelingen
VIZL is al 100 jaar lang het sociale platform voor Limburgse Ingenieurs met een passie voor techniek. 
 Wat wij doen
De VIZL en KIVI bieden informatie aan over techniek en organiseert lezingen, excursies & activiteiten waarbij (aankomende) ingenieurs van jong en oud met elkaar in contact komen en kennis delen. Hierdoor ondersteunen wij onze leden in hun loopbaan en geven wij inzicht zowel nieuwe als oude technieken. Zie voor een selectie van deze evenementen het overzicht op onze website.
Zoals in de statuten is geformuleerd, is het doel van de vereniging: "Het bevorderen van de wetenschap en kunst van de ingenieur in de meest uitgebreide zin".
 
Voor wie wij het doen
Door het geven van informatie aan jongeren op scholen tracht de VIZL en KIVI hen enthousiast te maken voor wetenschap, techniek en het vak van een ingenieur, met als maatschappelijk doel het creëren van een kweekvijver van jonge ingenieurs waardoor technische kennis behouden blijft in Limburg.
 
Waarom wij dit doen
De VIZL en KIVI proberen een gemeenschap te creëren waarin leden kennis en informatie kunnen uitwisselen over technische en maatschappelijke onderwerpen. Ook wil de VIZL en KIVI het contact tussen haar leden (en hun introducés) bevorderen.
Leden kunnen bij de VIZL en KIVI terecht met vragen over loopbaan(mogelijkheden), voor interessante vacatures en ontvangen in sommige gevallen kortingen voor opleidingen, cursussen en evenementen.