Afdrukken
Categorie: Nieuws
Hits: 4278

Uitnodiging Werkconferentie Topsector Energie
Hét webinar over de versnelling van de energie-innovaties

 

Geachte heer/mevrouw,

Op 24 november 2020 van 10.00 - 13.45 uur is het tijd voor de Werkconferentie Topsector Energie! Hét moment voor u om alle innovaties en partners in onze energiesector te ontmoeten.

Hoofdthema deze dag is de noodzakelijke versnelling van de energietransitie en de grote innovatieve uitdaging om over sectoren heen te werken en alle nieuwe ideeën op grote schaal te implementeren. Van plannen maken naar de schop in de grond. En er gebeurt al heel veel. 

Met elkaar hebben wij de Nederlandse innovatiekracht die nodig is om de Klimaatdoelen te halen. Innovatieve oplossingen waarmee we de maatschappelijke uitdagingen beantwoorden. Kijk eens naar dit inspirerende voorbeeld. 

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen en de oproep van het kabinet zoveel mogelijk thuis te werken en zo weinig mogelijk reisbewegingen te maken, is besloten de Werkconferentie maximaal te digitaliseren. Alle sprekers gaan nu via externe verbindingen met de gespreksleider en elkaar in gesprek. Zo kunnen we elkaar alsnog ontmoeten èn kijken we om naar elkaar.

Als Topsector Energie brengen we graag verschillende werelden bij elkaar. De dag start daarom met een gesprek met onze young professionals; gaan we hard en snel genoeg? Het projectvoorbeeld WarmingUp toont de kracht van missiegericht innoveren in de dagelijkse praktijk. De cross-sectorale samenwerking Wind meets Industry laat zien dat onze opgaven net als onze samenwerkingsverbanden zich niet meer tot sectorgrenzen laten beperken. En Peter Terium vertelt ons over zijn ervaringen met verduurzaming in Saoedi Arabië en wat wij daarvan kunnen leren. Het volledige programma vindt u hier.

Daarna bieden we u in twee rondes keuze uit drie break-outsessies en een aantal werksessies. De breakout-sessies gaan in op enkele grote ontwikkelingen in de innovatieve energiesector, zoals rond waterstof en systeemintegratie. Bent u klaar om ook in de actiestand te gaan? Denk en praat dan mee in de werksessies. U kunt kiezen uit diverse onderwerpen zoals 'Voedselteelt in windparken op zee' en 'Hoe houden we een digitaliserend energiesysteem eerlijk, inclusief en democratisch bestuurbaar?'. 

We sluiten plenair af met een reflectie op de diverse werksessies.

Meld u nu aan! 

Ik kijk ernaar uit u 24 november digitaal te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Manon Janssen

Boegbeeld Topsector Energie 


Geen gelegenheid om deel te nemen? Laat dit dan s.v.p. weten via //www.evite-sendmail.nl/rvo/wtex_20/web/wtex_20_cancel_registratie_tussenstap.php?uitn_emailadres=Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.&;uitn_nummer=DH66762" style="font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 10px; color: rgb(233, 94, 29);">deze link.